top of page
  • Writer's picturePalautetta Auralle

Seuraa sydäntäsi! Ihana palaute asiakkaalta, ystävältä 19.10

Hieman taustaa. Minulla on asiakkaita, joista on tullut "kirjeystäviä". Olen ennustanut heille jo yli kymmenen vuoden ajalta. Piti ihan tarkistaa, mutta todella: tein muutama päivä sitten viimeisimmän luennan hänelle, ja se oli järjestyksessään Neljäskymmenesensimmäinen! 41 ennustusta yli 10 vuoden ajalta! Miten aika kuluukaan! Aivan uskomatonta. Tarkennuksena siis, että emme ole koskaan tavanneet. Mutta vaihtaneet sanasen tai kaksi ennustuksiin liittyen. Hän kirjoittaa usein kauniisti, joko saatuaan ennustuksen, tai kommentoiden jotakin edellisestä luennastaan. Aina hän sanoo jotakin kaunista ja mieltä lämmittävää. Tässä tämänkertainen viesti, jonka jaan sivuillani hänen luvallaan.
Moi

Ja niin mie tein. Seurasin sydäntä ja tässä sitä nyt naputtelen tilausta.


Viime ennustekin on mennyt niinkuin pitääkin. Oon huomannut itsestäni että mielen tyyneys on lisääntynyt. Se on auttanut monessa eteen tulleessa haasteessa.


Ja kaihoisa kaipuukin taustalla välillä nostaa päätään. Viime kerran rohkasustasi tulin samaan lopputulemaan, että jos tilaisuus tulee niin tulen kertomaan sen hänelle. Etkä sie mikään boomeri oo, vaikka ilmaisit niin :). Sulla on sitä sisäistä viisautta ja näkemystä miten asioita pitäisi kokea ja nähdä.

67 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page