KORUVALIKOIMA JA LADY DAY JAZZALBUMI

 MUUT KORUT

korukirjain,korukirjaimet,tarkka ennustus elämääsi,ennustaja kokemuksia,ennustaja ennustaa,korttiluenta,ilmainen ennustus,povata,ennusaja ennustaa tulevaisuuden,aura,ennustaja,ennustus,hyvä ennustaja,luotettava ennustaja,kokenut enustaja,ennustajat,näkijä,selvänäkijä,selvännäkijä,rakkaustulkinnat,ihmis- ja parisuhteet,halpa ennustaja,rakkaus,ihmissuhteet,tarot,sensitiivinen selvänäkijä,inhimillinen auttaja,intuitiivinen,ennustaja selvänäkijä,ennustaja ilmainen,ennustaja kokemuksia,ennustajat selvännäkijät,ennustaja aura,ennustaminen,tarkka ennustus,perhe,työ,raha,terveys,enkelikortit,intuitio,unet,horoskoopit,meedio,ennustajat,ennustusta,paras ennustaja,ennustaja24,rajatieto,ennustaja ennusti
Korukiviriipukset,ennustaja tv,ennustaja selvännäkijä,ennustaja ennustaa,ennustaja,ennustus,hyvä ennustaja,luotettava ennustaja,kokenut enustaja,ennustajat,näkijä,selvänäkijä,selvännäkijä,rakkaustulkinnat,ihmis- ja parisuhteet,halpa ennustaja,rakkaus,ihmissuhteet,tarot,sensitiivinen selvänäkijä,inhimillinen auttaja,intuitiivinen,ennustaja selvänäkijä,ennustaja ilmainen,ennustaja kokemuksia,ennustajat selvännäkijät,ennustaja aura,ennustaminen,tarkka ennustus,perhe,työ,raha,terveys,enkelikortit,intuitio,unet,horoskoopit,meedio,ennustajat,ennustusta,paras ennustaja,ennustaja24,rajatieto,ennustaja ennusti
Lady Day,kokemuksia ennustaja aurasta,ennustaja,iiris roine,parisuhde,maamme parhaimmat näkijät,ennustus,hyvä ennustaja,luotettava ennustaja,kokenut enustaja,ennustajat,näkijä,selvänäkijä,selvännäkijä,rakkaustulkinnat,ihmis- ja parisuhteet,halpa ennustaja,rakkaus,ihmissuhteet,tarot,sensitiivinen selvänäkijä,inhimillinen auttaja,intuitiivinen,ennustaja selvänäkijä,ennustaja ilmainen,ennustaja kokemuksia,ennustajat selvännäkijät,ennustaja aura,ennustaminen,tarkka ennustus,perhe,työ,raha,terveys,enkelikortit,intuitio,unet,horoskoopit,meedio,ennustajat,ennustusta,paras ennustaja,ennustaja24,rajatieto,ennustaja ennusti
MARILYNIN HENGESSÄ

        

Jo Marilyn sen tiesi, että timantit ovat ikuisia. Tätä teemaa mukaillen olen tuonut saataville erän upeita ja yksilöllisiä design korurannekkeita itse luennan lisäksi. Näitä rannekkeita on rajoitettu määrä ja ne kaikki ovat erilaisia. Niitä ei voi ostaa mistään eikä niitä saa ilman luentaa.

Kun maksat enemmän kuin 20 euroa, sinun on mahdollista saada oma uniikki kirjainrannekkeesi suoraan kotiisi toimitettuna. Olen lisännyt upeaa koruvalikoimaa, joten voit valita rannekkeen sijaan vaikkapa säihkyvän avaimenperän, kännykkä- tai laukkukorun. Ehkä haluat hieman bling blingiä sormeen tai ranteeseen. Laajasta koruvalikoimasta voit valita kauniin rannerenkaan tai näyttävän sormuksen. Toista samanlaista tuskin tulee vastaan. 

 

Rannekkeen tai muun korun sijaan voit yhtenä vaihtoehtona valita easy-listening -jazz Cd:n, josta voit kuunnella ääninäytteen klikkaamalla Minä olen muistanut, Emma Kallionpää linkkiä.  

Ennustaja suosittelee!

KORURANNEKKEET JA UUSI KORUVALIKOIMA

 

Uusina koruina olen saanut erän voimauttavia kivikaulariipuksia nahkanauhassa. Katso mallit yllä olevista kuvista!

Valittavanasi on myös kirjainrannekkeita ja rannekoruja Salarakas-teemalla sekä Onni-teeman mukaisesti nimettyjä rannekkeita.

Marilyn oli myös suuri eläinten ystävä joten valikoimassa on muun muassa erilaisia Dog-rannekkeita.

Jump-rannekkeen teksti muistuttaa siitä, miten tärkeää on heittäytyä elämän virtaan. Joy-rannekkeen sanoma kehottaa iloitsemaan ja elämään tässä hetkessä.

 

Voit toivoa tiettyä tai tietynlaista ranneketta, mutta pidätän oikeuden lähettää jonkun toisen vastaavan arvoisen rannekkeen pyytämäsi tilalle. Sama koskee uutta koruvalikoimaa (sormukset, laukku- ja kännykkäkorut, avaimenperät jne). Rannekkeita ja muita koruja on rajallinen määrä ja jos jonkun teeman mukainen ranneke tai muu toivomasi koru on loppu, saat toisen vastaavan tilalle. Korut ovat  jo pelkästään materiaaliensa puolesta vähintään 30 euron arvoisia.