top of page

KORUVALIKOIMA JA LADY DAY JAZZALBUMI

MUUT KORUT

KORUKIRJAIMET

korukirjain,korukirjaimet,tarkka ennustus elämääsi,ennustaja kokemuksia,ennustaja ennustaa,korttiluenta,ilmainen ennustus,povata,ennusaja ennustaa tulevaisuuden,aura,ennustaja,ennustus,hyvä ennustaja,luotettava ennustaja,kokenut enustaja,ennustajat,näkijä,selvänäkijä,selvännäkijä,rakkaustulkinnat,ihmis- ja parisuhteet,halpa ennustaja,rakkaus,ihmissuhteet,tarot,sensitiivinen selvänäkijä,inhimillinen auttaja,intuitiivinen,ennustaja selvänäkijä,ennustaja ilmainen,ennustaja kokemuksia,ennustajat selvännäkijät,ennustaja aura,ennustaminen,tarkka ennustus,perhe,työ,raha,terveys,enkelikortit,intuitio,unet,horoskoopit,meedio,ennustajat,ennustusta,paras ennustaja,ennustaja24,rajatieto,ennustaja ennusti
Korukiviriipukset,ennustaja tv,ennustaja selvännäkijä,ennustaja ennustaa,ennustaja,ennustus,hyvä ennustaja,luotettava ennustaja,kokenut enustaja,ennustajat,näkijä,selvänäkijä,selvännäkijä,rakkaustulkinnat,ihmis- ja parisuhteet,halpa ennustaja,rakkaus,ihmissuhteet,tarot,sensitiivinen selvänäkijä,inhimillinen auttaja,intuitiivinen,ennustaja selvänäkijä,ennustaja ilmainen,ennustaja kokemuksia,ennustajat selvännäkijät,ennustaja aura,ennustaminen,tarkka ennustus,perhe,työ,raha,terveys,enkelikortit,intuitio,unet,horoskoopit,meedio,ennustajat,ennustusta,paras ennustaja,ennustaja24,rajatieto,ennustaja ennusti
Lady Day,kokemuksia ennustaja aurasta,ennustaja,iiris roine,parisuhde,maamme parhaimmat näkijät,ennustus,hyvä ennustaja,luotettava ennustaja,kokenut enustaja,ennustajat,näkijä,selvänäkijä,selvännäkijä,rakkaustulkinnat,ihmis- ja parisuhteet,halpa ennustaja,rakkaus,ihmissuhteet,tarot,sensitiivinen selvänäkijä,inhimillinen auttaja,intuitiivinen,ennustaja selvänäkijä,ennustaja ilmainen,ennustaja kokemuksia,ennustajat selvännäkijät,ennustaja aura,ennustaminen,tarkka ennustus,perhe,työ,raha,terveys,enkelikortit,intuitio,unet,horoskoopit,meedio,ennustajat,ennustusta,paras ennustaja,ennustaja24,rajatieto,ennustaja ennusti
MARILYNIN HENGESSÄ

        

Jo Marilyn sen tiesi, että timantit ovat ikuisia. Tätä teemaa mukaillen olen tuonut saataville erän upeita ja yksilöllisiä design korurannekkeita itse luennan lisäksi. Näitä rannekkeita on rajoitettu määrä ja ne kaikki ovat erilaisia. Niitä ei voi ostaa mistään eikä niitä saa ilman luentaa.

Kun maksat  25 euroa tai enemmän, sinun on mahdollista saada oma uniikki kirjainrannekkeesi suoraan kotiisi toimitettuna. Olen lisännyt upeaa koruvalikoimaa, joten voit valita rannekkeen sijaan vaikkapa herkän Wish-toivomuskorun tai Elämänpuu-rannekkeen, jossa on kaunis ajatus. Tai ehkäpä haluat näyttävän Herttaässä-riipuksen kaulallesi?

 

Rannekkeen tai muun korun sijaan voit yhtenä vaihtoehtona valita easy-listening -jazz Cd:n, josta voit kuunnella ääninäytteen klikkaamalla Minä olen muistanut, Emma Kallionpää linkkiä.  

Ennustaja suosittelee!

tyler-nix-wVexcTg7oXY-unsplash.jpeg
amit-kumar-Zsh5UsC-xwg-unsplash.jpeg
christian-buehner-XjCuKuXOXz8-unsplash.jpeg
christian-buehner-1yO1OQHA6iw-unsplash.jpeg
CHAKRA HEALING CRYSTAL NATURAL STONE RANNEKKEET: UUSI KORUVALIKOIMA

 

Uusina koruina olen saanut erän voimauttavia kivikaulariipuksia nahkanauhassa. Katso mallit yllä olevista kuvista! Kiviriipuksen sijaan on mahdollista saada myös erittäin trendikäs luonnonkivirannekoru. Katukuvassa luonnonkivirannekkeita näkyy myös miesten ranteissa, jopa enemmän kuin naisilla. Luonnonkivillä sanotaan olevan parantavia voimia, mutta toki kauniit kivikorut ovat myös itseilmaisun väline. Luonnonkivet ja niistä tehdyt korut liittyvät vahvasti meditaatioon, joogaan ja Buddhismiin. Niitä käytetään erilaisissa riiteissä ja rituaaleissa, kuten vaikkapa reiki-hoitojen yhteydessä energioiden vahvistamisessa.

 

Voit toivoa tiettyä tai tietynlaista ranneketta, mutta pidätän oikeuden lähettää jonkun toisen vastaavan arvoisen rannekkeen pyytämäsi tilalle. Sama koskee myös muita koruja. Rannekkeita ja muita koruja on rajallinen määrä ja jos ranneke tai muu toivomasi koru on loppu, saat toisen vastaavan tilalle. Korut ovat jo pelkästään materiaaliensa puolesta vähintään 30 euron arvoisia.

bottom of page