top of page
ennustaja ennustaa,ennustaja,ennustus,hyvä ennustaja,luotettava ennustaja,kokenut enustaja,ennustajat,näkijä,selvänäkijä,selvännäkijä,rakkaustulkinnat,ihmis- ja parisuhteet,halpa ennustaja,rakkaus,ihmissuhteet,tarot,sensitiivinen selvänäkijä,inhimillinen auttaja,intuitiivinen,ennustaja selvänäkijä,ennustaja ilmainen,ennustaja kokemuksia,ennustajat selvännäkijät,ennustaja aura,ennustaminen,tarkka ennustus,perhe,työ,raha,terveys,enkelikortit,intuitio,unet,horoskoopit,meedio,ennustajat,ennustusta,paras ennustaja,ennustaja24,rajatieto,ennustaja ennusti

Älä vähättele omaa vastuutasi siinä, miten elämä on sinua kohdellut. Et ole vain lastu laineilla elämän virrassa.

Päätät itse elämäsi suunnan.

Jos kaikki ei aina olekaan mennyt toiveidesi mukaan, ei ole myöhäistä muuttaa asioiden tilaa.

Sinä olet oman elämäsi arkkitehti ja tiedät, mikä sinulle sopii parhaiten.

Laotse on todennut, "kun päästän irti siitä, kuka olen, minusta tulee se, joka voisin olla."

Tehtäväsi on pitää väylä auki tietoisuuteesi ytimeen ja sieltä saamaasi totuuteen, ja olla tarpeeksi rohkea elämään sen mukaan.

(Phillip C. McGraw = ”Dr. Phil”)

ENNUSTAMISESTA

JOKAINEN ELÄMÄ ON ARVOKAS, MUTTA MITÄ ON HYVÄ ELÄMÄ?

Me teemme elämästämme sellaista, mihin olemme valmiit tyytymään.

Itsetuntemuksella ja oikeilla valinnoilla elämme arvoistamme elämää.

Olosuhteet, yksilölliset luonteenominaisuudet, perimä yms. vaikuttavat

kokonaisuuteen, josta muodostuu ainutkertainen persoona - Sinä.

Lisäksi on hyvä tiedostaa niin sanotut "jokerimuuttujat" eli odottamattomat muutokset.

Vain muutos on pysyvää.

Millä tavalla sinä varaudut muutoksiin omassa elämässäsi?

 
CARPE DIEM - TARTU HETKEEN

 

Vanha viisaus, silti aina ajankohtainen ja tavoittelemisen arvoinen. Isossa kirjassa (Psalmit 103/16) sanotaan:  Kun tuuli käy hänen ylitsensä, ei häntä enää ole, eikä hänen asuinsijansa häntä enää tunne.

Eri kulttuurit ja uskonnot käsittelevät samaa asiaa eri tavoin. Yksi kiehtovimmista lienee Tiibetinbuddhalaisilla, jotka ovat jalostaneet ajatuksen pidemmälle.

Tiibetiläisessä vajrayana-buddhalaisuudessa mandalaa käytetään meditaation tukena. Tiibetinbuddhalaisuuden hiekkamandalat symboloivat pysymättömyyttä.

MISTÄ HALUAT TULLA MUISTETUKSI?
Minkälaisen jäljen haluat jättää jälkipolville?
Teetkö omasi vai kuljetko muiden jäljissä?

 

Oletko läsnä läheistesi elämässä välittämällä ja rakastamalla. Huomioitko perhettä, työtovereita, naapureita. Hymy, sana, ele, kosketus. Jokainen tietää sen taian, miten yksi katse, halaus tai kädenpuristus voi pelastaa koko päivän. Eikä se maksa mitään!

KORTIT JA TULEVAISUUS
 
Jokainen 4 + 1 + 4 ennustus on erilainen!
Olen saanut paljon hyvää palautetta (katso kokemuksia välilehdeltä, miten ennustukset ovat toteutuneet) lähimmäisiltäni, joita pyrin auttamaan resurssieni puitteissa, parhaan kykyni mukaan. Suhtaudun nöyrällä kiitollisuudella siihen, että apuani arvostetaan ja puoleeni käännytään elämämme retkeen liittyvissä monimuotoisissa asioissa, eritoten elämän kriisipisteissä.
On paljon myös niitä avun tarvitsijoita, jotka toivovat johdatusta asioissa, joihin on tarjolla eri vaihtoehtoja. Tämän tyyppisissä pulmissa korteista voi olla suurta apua. Ne jopa saattavat avata aivan uusia polkuja, sellaisia, joita kysyjä ei ehkä ole tullut ajatelleeksikaan.
 
Joku saattaa kysyä, mille paikkakunnalle on muuttamassa, missä on kadonnut koru tai kuinka monta lasta kortit povaavat tulevaisuuteen? Tällaisiin kysymyksiin korteilta tuskin saa vastausta.    
  
Itse koen roolini niin, että toimin viestintuojana näkymättömästä maailmasta: nostan kysyjän puolesta kortteja ja niihin nousevat ne asiat, joista kortit – syystä tai toisesta – kulloinkin katsovat tarpeelliseksi kertoa. Kortit tuovat esiin vaihtoehtoja ja antavat elämään syvempää ja laajempaa perspektiiviä. Silti harvemmin ne kertovat suoraa tai yksityiskohtaista vastausta siihen, mikä eniten askarruttaa. Toisinaan voi käydä niinkin, että korteista nousee aivan muita asioita kuin mitä kysyjä eniten odottaa ja toivoo. Mutta ajan kuluessa kaikelle löytyy tarkoitus, ja tietyt kortit saavat merkityksensä. Mikäli kysyjä on itselleen rehellinen, avoin ja vastaanottavainen.   
   
Sillä itsetuntemus on avain kaikkeen
  
Mitä paremmin tunnemme itsemme, sitä helpompi meidän on nähdä oma osallisuutemme kaikessa, miten elämäämme elämme. Ja eritoten siinä, mitkä seikat ohjaavat valintojamme.  
Ihmissuhdeasiat ovat niitä hankalimpia eikä niihin useinkaan ole yhtä, kompaktia vastausta. Varsinkaan, jos tilanne on jollain lailla "niin auki" ettei näköpiirissä edes ole varmuutta siitä, mihin suuntaan vaakakuppi kallistuu, kuinka asiat etenevät.  
4 + 1 + 4 LUENTA
 
Vaikka kysyjää tyydyttäviä asioita korteista ei tällä kerralla tulisikaan esiin, en tee uutta pöytää heti uudestaan.
Siinä ei ole ideaa, sillä olen niin monesti joutunut toteamaan, että kortit alkavat vain toistaa itseään. Miksi sitten on näin? Vasta kun aikaa kuluu ja elämää eletään eteenpäin, korteillakin saattaa olla jotakin uutta kerrottavaa.  
Uskon vahvasti siihen, että kohtalomme on meidän omissa käsissämme. Joitain asioita on tarkoitettu tapahtumaan ihmiseksi kasvamisen, kypsymisen tiellä. Tämä siksi, että ne avaisivat silmämme näkemään elämää kokonaisuutena; metsän puilta. Jos samat ikävät asiat tuntuvat tulevan tiellemme aina uudestaan, on ehkä hyväksi pysähtyä tutkimaan omaa sisintään; suhtautumista itseen ja ympäristöön sekä tapaan toimia ja vaikuttaa.  
Luentani alkaa astrologiseen järjestykseen pohjautuvalla luonneanalyysillä, joka on lähinnä suuntaa antava. Sen ei ole tarkoituskaan olla täydellinen, sillä sitä varten täytyisi tehdä tarkkaan syntymäaikaan perustuva astrologinen kartta, johon tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta. Luentani merkkiluonnehdinnan tarkoitus on herätellä kysyjää itsetutkiskelun tielle, jotta hän voisi syvällisemmin analysoida omia luonteenpiirteitään ja ymmärtää siten paremmin omaa rooliaan elämässään.  
 
Parisuhdeongelmat
 
Olen todennut, että kun kysyjälle on annettu etukäteen välähdyksiä tulevasta, se ei ole välttämättä kysyjää miellyttänyt. Tällöin luennan merkitys tulevaisuuden kannalta korostuu entisestään: kysyjä tietää, mihin asiat johtavat, jos hän ei tee jotakin olevalle tilanteelle. Kysyjä ikään kuin näkee selkeämmin, mistä "kenkä puristaa" ja mikäli hän ei halua teiden eroavan lopullisesti elämänkumppaninsa kanssa, hän tekee niin sanotun "korjausliikkeen" jolla itse muuttaa omaa tulevaisuuttaan.
Kaikki valinnat ovat loppupelissä omissa käsissämme: jos ymmärtää menettävänsä jotakin liian arvokasta, on tarpeen tehdä muutoksia...
Jos taas toteaa, ettei ole mitään pelastettavaa, tunteet ovat kuolleet, silloin on helpompi tehdä suuria, koko elämään vaikuttavia ratkaisuja.
bottom of page